Παιδικές εξορμήσεις

Παιδικές εξορμήσεις- θέατρο προσφορά - παιδικά φεστιβάλ με χαμηλό κόστος ή δωρεάν

Προσφορές που κυκλοφορούν στο διαδύκτιο για εξορμήσεις που μπορούμε να απολαύσουμε με τα μικρά μας , προτάσεις δωρεάν απόλαυσης .  Γιατι είναι μια εποχή που πρέπει να συνδυάσουμε τα θέλω μας με την τσέπη μας !!! Και ευτυχώς μπορούμε. Ότι ανακαλύπτουμε το βάζουμε στην λίστα μας . Μέ ή χωρίς κουπόνια.  Τις αναζητούμε και σας τις παρουσιάζουμε.

ΚΥΡΙΑΚΕΣ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ
Κυριακή 24/04/2016 ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ (11:00-14:00)

Κόστος: ΔΩΡΕΑΝ!

«Τεχνόπολις» Δήμου Αθηναίων Α.Ε.
Πειραιώς 100
118 54 Γκάζι
Τ: 210 3475518, 210 3461589
Φ: 210 3413228
E: info@athens-technopolis.gr , gasmuseum@athens-technopolis.gr
 

Χώρος - Αίθουσα : Δεξαμενές Καθαρισμού (Δ10) , Αεριοφυλάκιο 1 - Αμφιθέατρο (Δ2) , Νέοι Φούρνοι (Δ7)

ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ ΤΕΧΝΟΠΟΛΗΣ ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ 01 2016

Η Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων προτείνει μια σειρά κυριακάτικων εκπαιδευτικών δράσεων για όλη την οικογένεια. Μία Κυριακή κάθε μήνα, γονείς και παιδιά έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν μαζί το Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου, και μέσω πρωτότυπων διαδραστικών και ψυχαγωγικών δράσεων να γνωρίσουν την ιστορία του χώρου και της πόλης το 19ο και τον 20ο αιώνα.

Κατά τη διάρκεια του προγράμματος, η είσοδος στο Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου είναι ελεύθερη, πραγματοποιούνται οργανωμένες ξεναγήσεις, εκπαιδευτικές δράσεις για παιδιά, καλλιτεχνικά και ψυχαγωγικά εργαστήρια, θεατρικές παραστάσεις και προβολές, αλλά και ομιλίες και συζητήσεις με μία ευρεία θεματολογία.


Η είσοδος σε όλες τις δράσεις είναι ελεύθερη.
Απαραίτητη η κράτηση: 210 3467322 (Δευτέρα – Παρασκευή: 10.00 – 17.00)


Σύντομα θα ανακοινωθεί το πρόγραμμα

 

ΧΕΛΙΔΩΝΙΣΜΑΤΑ 2016                                     

Κόστος: ΔΩΡΕΑΝ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΤΡΙΤΣΗ

αίθουσα και στο εσωτερικό προαύλιο του ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟΥ (είσοδος στον διάδρομο προς "Κέντρο της Γής").

  

χελιδωνισματα 2016 - εκδηλωσεις για παιδια δωρεαν παρκο τριτση

Κυριακή 27/3
υλοποιούμε για 11η φορά στο Πάρκο Τρίτση τα "Χελιδονίσματα" στην αίθουσα και στο εσωτερικό προαύλιο του ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟΥ (είσοδος στον διάδρομο προς "Κέντρο της Γής"). Ο λόγος που επιμένουμε δεν είναι ούτε η συνήθεια ούτε η ίδια η αξία των χελιδονοφωλιών που θα κατασκευαστούν, αφού τα χελιδόνια έχουν αρχίσει να έρχονται από τα μέσα Φεβρουαρίου!

Πρώτο είναι βέβαια το γεγονός ότι δίνουμε τη δυνατότητα σε όλα τα παιδιά και ειδικότερα της Δυτικής Αθήνας να συμμετέχουν σε ένα χαρούμενο γεγονός και να καλημερίσουν την άνοιξη!
Εκείνο όμως που βρίσκεται βαθύτερα στη σκέψη μας και την καρδιά μας είναι ότι δεν θέλουμε με τίποτα να δεχθούμε την παρατεταμένη υποβάθμιση του Πάρκου Τρίτση, που τον τελευταίο1,5 χρόνο έμεινε πάλι χωρίς φορέα διαχείρισης και χωρίς καμμία απολύτως στήριξη από το Υπουργείο Περιβάλλοντος.

Όταν λοιπόν η Πολιτεία αδρανεί και αποδέχεται να μετατρέπεται το "Παρκο Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης" σε σκουπιδότοπο, εμείς υποχρεούμαστε να κάνουμε κάτι: Προαναγγέλοντας λοιπόν δράσεις καθαρισμού και συντήρησης ξεκινάμε με την δράση αυτή, την οποία σας καλούμε να στηρίξετε!

Με την αλλαγή του χώρου και η εκδήλωση θα είναι διαφορετική: οι χελιδονοφωλιές θα γίνουν πάνω σε τραπέζια και θρανία και έχουμε φροντίσει να έχουμε πηλό και χάρτινα κουτιά για περίπου 500 παιδιά!
Προσέλευση όσων θέλουν να βοηθήσουν κατευθείαν στον χώρο από τις 9:00 μέχρι τις 11:00 το πρωί της Κυριακής. Η κυρίως εκδήλωση ξεκινά στις 11:00 και τελειώνει στις 2:00μμ
Σημειώστε ότι είναι ενημερωμένα όλα τα δημοτικά σχολεία της Δυτικής Αθήνας από την Υπεύθυνη Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης της Γ΄Διεύθυνσης Αθήνας και ότι συμμετέχουν στη δράση και οι ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑΡΚΟΥ.
  
Στην εκδήλωση μπορείτε να βοηθήσετε 

στο κόψιμο και μοίρασμα του πηλού και στη συναρμολόγηση κουτιών

στην απευθείας συνεργασία με παιδιά και γονείς για τον τρόπο και τα

  στάδια κατασκευής

στη βελτίωση των φωλιών που θα κατασκευαστούν

στη παροχή οδηγιών τοποθέτησης

στη λειτουργία του τραπεζιού με το ενημερωτικό υλικό

σε φωτογραφήσεις

 

με καλές ιδέες για βελτίωση της εκδήλωσης!

   

  

 

ΧΕΛΙΔΩΝΙΣΜΑΤΑ 2016 - ΠΑΡΚΟ ΤΡΙΤΣΗ

 

ΧΕΛΙΔΩΝΙΣΜΑΤΑ 03 2016
 

 

Κηπουρική για παιδιά!
Κάθε Κυριακή στις 11:00 στο πάρκο Τρίτση!

Κόστος: ΔΩΡΕΑΝ!

Πάρκο Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης "Αντώνης Τρίτσης"
Ίλιον Αττικής
+030 210 2610798
http://www.edra-coop.gr/

κηπουρικη για παιδια δωρεάν καθε Κυριακη στις 11 στο Παρκο Αντωνης ΤρίτσηςΠολιτιστικές δράσεις για παιδιά στο Κινηματοθέατρο ΕΦΗ Περιστερίου Μάρτιο Απρίλιο - Μάιο 2016

Κόστος: ΔΩΡΕΑΝ!

Βασσιλικών 6 - Κηπούπολη (Χωράφα)  
210 5779049


Στο Κινηματοθέατρο ΕΦΗ του Δήμου Περιστερίου (Βασιλικών 6, Κηπούπολη) διοργανώνονται για το 2015 και το 2016 ξεχωριστές πολιτιστικές δράσεις και εκδηλώσεις. H είσοδος είναι ελεύθερη. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας κατά την προσέλευση. Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων έχει ως εξής (δείτε στο λίνκ όλο το πρόγραμμα. Εδώ σας αναλύουμε το παιδικό) :


Στο Κινηματοθέατρο ΕΦΗ του Δήμου Περιστερίου (Βασιλικών 6, Κηπούπολη) διοργανώνονται για το 2016 ξεχωριστές πολιτιστικές δράσεις και εκδηλώσεις. H είσοδος είναι ελεύθερη. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας κατά την προσέλευση.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων συνεχίζεται ως εξής:

Πέμπτη 17 Μαρτίου, ώρα 20:00. Κινηματογραφική Λέσχη «Ο Τελευταίος των Σκλάβων». Αφιέρωμα στα Γουέστερν «Θρύλος της Άγριας Δύσης».

Σάββατο 19 Μαρτίου, ώρα 17:00. Παράσταση μαριονέτας «Ο Μικρός Πρίγκιπας». Το θέατρο μαριονέτας “ΓΚΟΤΣΗ” μας παρουσιάζει την ιστορία του μικρού πρίγκιπα, σε ένα μαγικό παραμύθι γραμμένο για μικρούς και μεγάλους.

Πέμπτη 24 Μαρτίου, ώρα 20:00. Κινηματογραφική Λέσχη «Η Οργή των Κόκκινων Θέων». Αφιέρωμα στα Γουέστερν «Θρύλος της Άγριας Δύσης».

Σάββατο 26 Μαρτίου, ώρα 17:00. Παράσταση Καραγκιόζη «Ο Καραγκιόζης Αστρονόμος». Θέατρο Σκιών με τη ματιά του Ηλία Καρελλά.

Πέμπτη 31 Μαρτίου, ώρα 20:00. Κινηματογραφική Λέσχη «Η Διάβασης του Διαβόλου». Αφιέρωμα στα Γουέστερν «Θρύλος της Άγριας Δύσης».

Σάββατο 2 Απριλίου, ώρα 17:00. Παράσταση Καραγκιόζη «Ο Καραγκιόζης Πλοίαρχος». Παράσταση διασκευασμένη από λαϊκό παραμύθι, με εντυπωσιακές εναλλαγές σκηνικών.Παράσταση   διασκευασμένη   από   λαϊκό   παραμύθι,   με εντυπωσιακές εναλλαγές σκηνικών από το Θέατρο Σκιών Αθανασίου.

Κυριακή 3 Απριλίου, ώρα 11:00. Παιδική θεατρική παράσταση «Ο Παπουτσωμένος Γάτος». Ο πιο γοητευτικός γάτος όλων των παραμυθιών βοηθά το φτωχό αφεντικό του μέσα από πολλές περιπέτειες να γίνει ένας μεγάλος βασιλιάς σε μια διαδραστική παράσταση από το θέατρο L&S.

Πέμπτη 7 Απριλίου, ώρα 20:00. Κινηματογραφική Λέσχη «Ο Στιγματισμένος». Αφιέρωμα στα Γουέστερν «Θρύλος της Άγριας Δύσης».

Σάββατο 9 Απριλίου, ώρα 17:00. Παράσταση Καραγκιόζη «Ο Καραγκιόζης και η Ανακύκλωση». Θέατρο Σκιών με τη ματιά του Ηλία Καρελλά.

Κυριακή 10 Απριλίου, ώρα 11:00. Παιδική θεατρική παράσταση «Ντο Ρε Μι Φα Σολ». Ένα παραμύθι με νότες και μουσικοκινητικά παιχνίδια από τη θεατρική ομάδα Ανεμόσκαλα.

Πέμπτη 14 Απριλίου, ώρα 20:00. Κινηματογραφική Λέσχη «Ο Μαύρος Καθρέπτης». FILM NOIR: Μυστήριο & Ερωτισμός σε μαύρο φόντο.

Σάββατο 16 Απριλίου, ώρα 17:00. Παράσταση Καραγκιόζη «Ο Καραγκιόζης Γραμματικός». Μια παράσταση ύμνος στα γράμματα με παρέλαση όλων των χαρακτηριστικών τύπων του Θεάτρου Σκιών. Το Θέατρο Σκιών Αθανασίου παρουσιάζει μια παράσταση ύμνο στα γράμματα με παρέλαση όλων των χαρακτηριστικών τύπων του Θεάτρου Σκιών.

Κυριακή 17 Απριλίου, ώρα 11:00. Παιδική θεατρική παράσταση «Ο Παπουτσωμένος Γάτος». Ο πιο γοητευτικός γάτος όλων των παραμυθιών βοηθά το φτωχό αφεντικό του μέσα από πολλές περιπέτειες να γίνει ένας μεγάλος βασιλιάς σε μια διαδραστική παράσταση από το θέατρο L&S.

Πέμπτη 21 Απριλίου, ώρα 20:00. Κινηματογραφική Λέσχη «Το Φιλί του Θανάτου». FILM NOIR: Μυστήριο & Ερωτισμός σε μαύρο φόντο.

Σάββατο 23 Απριλίου, ώρα 17:00. Παράσταση Καραγκιόζη «Η Πασχαλιά του Καραγκιόζη». Θέατρο Σκιών με τη ματιά του Ηλία Καρελλά.

Κυριακή 24 Απριλίου, ώρα 11:00. Παιδική θεατρική παράσταση «Παραμυθένιοι ήρωες». Τρεις διαφορετικές ιστορίες, του Κάπτεν Χούκ, του Πήτερ Παν και του Πινόκιο προσπαθούν να βρουν και πάλι τον παραμυθένιο ρόλο τους σε ένα παιδικό μιούζικαλ από τη θεατρική ομάδα Ανεμόσκαλα.

Πέμπτη 5 Μαΐου, ώρα 20:00. Κινηματογραφική Λέσχη «Το Άλοθι του Δολοφόνου». FILM NOIR: Μυστήριο & Ερωτισμός σε μαύρο φόντο.

Σάββατο 7 Μαΐου, ώρα 17:00. Παράσταση μαριονέτας «Μόγλης». Το θέατρο μαριονέτας “ΓΚΟΤΣΗ” μας παρουσιάζει την ιστορία του Μόγλη, σε ένα έργο - ύμνο για την φύση, την διαφορετικότητα και την φιλία.

Πέμπτη 12 Μαΐου, ώρα 20:00. Κινηματογραφική Λέσχη «Το Μυστικό του Δάσους». FILM NOIR: Μυστήριο & Ερωτισμός σε μαύρο φόντο.

Σάββατο 14 Μαΐου, ώρα 17:00. Παράσταση Καραγκιόζη «Ο Καραγκιόζης Αρτοποιός». Θέατρο Σκιών από τον θίασο του Ηλία Καρελλά.

Πέμπτη 19 Μαΐου, ώρα 20:00. Κινηματογραφική Λέσχη «Το Σάββατο της Οργής». FILM NOIR: Μυστήριο & Ερωτισμός σε μαύρο φόντο.

Σάββατο 21 Μαΐου, ώρα 17:00. Παράσταση μαριονέτας «Ο Αλαντίν και το μαγικό λυχνάρι». Το θέατρο μαριονέτας “ΓΚΟΤΣΗ” μας παρουσιάζει τον Αλαντίν, σε ένα μαγικό ταξίδι γεμάτο περιπέτεια και άφθονο γέλιο.

Πέμπτη 26 Μαΐου, ώρα 20:00. Κινηματογραφική Λέσχη «Συνέβη στο 20ο Πάτωμα». FILM NOIR: Μυστήριο & Ερωτισμός σε μαύρο φόντο.

Σάββατο 28 Μαΐου, ώρα 17:00. Παράσταση μαριονέτας «Πήτερ Παν». Το θέατρο μαριονέτας “ΓΚΟΤΣΗ” μας παρουσιάζει ένα μαγικό ταξίδι μαζί με τον Πήτερ Παν, στην Χώρα του Ποτέ.

 

 
 
Copyright (c)2011 vaPtizo.gr- Βάπτιση & HyperHosting.GR | Free Website Template by SuperSite.Me