Για καλό σκοπο..

Μπομπονιέρες - Προσκλητήρια και διάφορες αγορές βάπτισης και όχι μόνο με φιλανθρωπικό χαρακτήρα

Πολλές φορές θέλουμε να βοηθήσουμε κάποιους ανθρώπους αλλα δεν μας περισεύουν. Στην βάπτιση, στις γιορτες, ακομα και στην απλη καθημερινοητα μας  μπορούμε να συνδυάσουμε κάποιες αγορές που ούτως ή άλλος θα κάνουμε με έναν ιερό σκοπο. Να στηρίξουμε κάποιους ανθρώπους που μας χρειάζονται. Τι πιο όμορφο απο το να συνδέσουμε το ιερό μυστήριο της βάπτισης ή την χαρα της ευχης των Χριστουγεννω  με μία ιερή πράξη . Αναζητούμε και βρίσκουμε όσα μπορούμε να κάνουμε και να συνδυάσουμε.

Χριστουγεννιάτικες κάρτες , μπομπονιέρες και προσκλητήρια γάμου - βάπτισης , σχολικά, χριστουγεννιατικες κάρτες ,  είδη δώρων  και τόσα άλλα χρήσιμα .

 


ΒΑΠΤΙΣΗΣ 


  ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ

Κύριο μέλημά του είναι να προασπίσει τα δικαιώματα των παιδιών όχι μόνο στη θεωρία αλλά στην πράξη, καθημερινά, 24 ώρες την ημέρα, 365 ημέρες το χρόνο. Να εξασφαλίσει τα απαραίτητα για τη σωματική, ψυχική και  πνευματική ισορροπία τους. 
Τρόποι προσφορας :
 Επίσης : Κουτί συλλογής χρημάτων  αντί δώρου

 

ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΕΥΧΗ (MAKE A WISH)

Ο μη-κερδοσκοπικός φιλανθρωπικός οργανισμός Μake-A-Wish® (Κάνε-Μια-ΕυχήSM Ελλάδος) πραγματοποιεί τις ευχές παιδιών με απειλητικές για την ζωή τους ασθένειες ενισχύοντας τον αγώνα τους για ζωή με χαρά, δύναμη και ελπίδα. Ιδρύθηκε το 1980 όταν μία ομάδα εθελοντών βοήθησαν ένα νέο παιδί, τον Chris, να πραγματοποιήσει το όνειρό του να γίνει αστυνομικός.
Τρόποι προσφορας :
 Επίσης : Κουτί Συλλογής Χρημάτων αντί δώρου

 


  ΠΡΟΤΥΠΗ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΤΟΥ ΟΑΕΔ για ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ

Η Πρότυπη Βιοτεχνική Μονάδα Λακκιάς Bασσιλικών (Θεσσαλονίκης) του ΟΑΕΔ είναι σχολείο Ετταγγελματικής Κατάρτισης Εφήβων με Ειδικές Ανάγκες ( νοητική υστέρηση και μαθησιακές  δυσκολίες ). Οι ηλικίες εγγραφής των υποψηφίων μαθητών είναι μεταξύ 14 έως 21 ετών.
Τρόποι προσφορας :


  ΠΑΙΔΙΚΑ ΧΩΡΙΑ SOS

Τι κάνουμε για τα παιδιά σε ανάγκη

 • Δημιουργούμε οικογένειες για παιδιά που βρίσκονται σε ανάγκη, τα βοηθάμε να διαμορφώσουν το δικό τους μέλλον και συμμετέχουμε στην ανάπτυξη των κοινοτήτων που ανήκουν.

 • Συμμετέχουμε στην κοινοτική ζωή και ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες κοινωνικής ανάπτυξης των πιο ευάλωτων παιδιών και νέων ανθρώπων.

 • Δημιουργούμε εγκαταστάσεις και προγράμματα πρόληψης, που έχουν στόχο την ενίσχυση οικογενειών για την αποφυγή της εγκατάλειψης των παιδιών.

 • Ενώνουμε τις προσπάθειές μας, με μέλη της κοινότητας για την παροχή εκπαίδευσης και υγειονομικής περίθαλψης, καθώς και για ανταπόκριση σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης.
Τρόποι προσφορας :


  ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΧΩΡΙΟ

Το «Ελληνικό Παιδικό Χωριό» στο Φίλυρο είναι αναγνωρισμένο Σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα με έδρα τη Θεσσαλονίκη.  Είναι ανεξάρτητο από Διεθνείς Οργανισμούς και φορείς,  δεν  έχει ιδρυματικό χαρακτήρα και είναι το πρώτο Ελληνικό Παιδικό Χωριό.

 Το «Ελληνικό Παιδικό Χωριό» επιδιώκει να προσφέρει τους βασικούς όρους της οικογενειακής ζωής σε παιδιά των οποίων οι γονείς είτε δεν υπάρχουν πλέον στη ζωή, είτε δεν μπορούν να διατηρήσουν την ευθύνη της γονικής μέριμνας για διάφορους λόγους.
Τρόποι προσφορας :
 

ΑΛΛΕΣ ΑΓΟΡΕΣ

Κύριο μέλημά του είναι να προασπίσει τα δικαιώματα των παιδιών όχι μόνο στη θεωρία αλλά στην πράξη, καθημερινά, 24 ώρες την ημέρα, 365 ημέρες το χρόνο. Να εξασφαλίσει τα απαραίτητα για τη σωματική, ψυχική και πνευματική ισορροπία τους.

 

  Η ΜΟΔΑ ΠΟΛΕΜΑ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΟΥ ΣΤΗΘΟΥΣ

Αντικειμενικός σκοπός της Εκστρατείας είναι η ενημέρωση ειδικών ακροατηρίων και του ευρύ κοινού και η συγκέντρωση χρημάτων για περαιτέρω έρευνα, επιμόρφωση και πρόληψη του Καρκίνου του Στήθους. Μέχρι σήμερα, έχει επιτύχει εντυπωσιακά αποτελέσματα, αφού η ευαισθητοποίηση όλο και περισσότερων γυναικών για έγκαιρη διάγνωση έχει αυξήσει θεαματικά την επιτυχή αντιμετώπιση της ασθένειας στα αρχικά στάδια.
Τρόποι προσφορας :
 

Μείνε Δυνατός

Σας καλωσορίζουμε, στον δικτυακό τόπο της κοινωφελούς μη κερδοσκοπικής οργάνωσης φίλων του καρκίνου ΜΕΙΝΕ ΔΥΝΑΤΟΣ. Στην ιστοσελίδα μας θα βρείτε πάνω από 1000 σελίδες, αξιόπιστων και επίκαιρων πληροφοριών που αφορούν τον καρκίνο, την πρόληψη, την υγιεινή ζωή, την υποστήριξη, πρακτικές συμβουλές για τους ασθενείς, την οικογένεια, τους φίλους, το οικείο περιβάλλον. Γιατί με τον καρκίνο δεν εμπλέκονται μόνο οι ασθενείς αλλά και οι υπόλοιποι γύρω τους.
Τρόποι προσφορας :
 

Η Αγκαλιά - Σύλλογος προστασίας αγέννητου παιδιού

Οι υπηρεσίες που προσφέρονται στο παιδί, μέσω του Κέντρου φροντίδας Μητέρας και Παιδιού, δημιουργούν τις προϋποθέσεις, ώστε να εξασφαλισθεί μελλοντικά η ανάπτυξή του μέσα σε ένα υγιές και φυσιολογικό οικογενειακό περιβάλλον, ιδιαιτέρως με τη ζεστασιά της παρουσίας της μητέρας του. Το παιδί επιθυμούμε να παραμένει στην οικογένειά του, να χαίρεται την προσφορά της γνήσιας αγάπης και να βιώνει το ενδιαφέρον των δικών του, καταστάσεις που εξασφαλίζουν την ομαλή ψυχοκοινωνική ανάπτυξή του.
Τρόποι προσφορας :


«Σύλλογος Προστασίας Παιδιών ΒΕΝΙΑΜΙΝ»

ΣΚΟΠΟΣ του «ΒΕΝΙΑΜΙΝ»
Να υποστηρίζει οικονομικά, ηθικά και ψυχολογικά «παιδιά σε κίνδυνο» στην Ελλάδα και τη Σερβία, στο οικογενειακό τους περιβάλλον. Πιστεύουμε ότι το παιδί πρέπει να μείνει και να μεγαλώσει με την οικογένειά του, όποια του έχει απομείνει, έστω και με τον παππού, τη γιαγιά, τη θεία, κι όχι σε ίδρυμα ή ορφανοτροφείο.
Ο Σύλλογος «BENΙΑMIN» υποστηρίζει σήμερα 120 ορφανά παιδιά, 80 από αυτά ζουν στην Ελλάδα, και τα περισσότερα προέρχονται από προσφυγικές οικογένειες. Τα υπόλοιπα 40 ζουν στη Σερβία και είναι παιδιά που έχασαν τον πατέρα τους στους βομβαρδισμούς του 1999.
Τρόποι προσφορας :

 

 



 

 
 
Copyright (c)2011 vaPtizo.gr- Βάπτιση & HyperHosting.GR | Free Website Template by SuperSite.Me