Παιδική αστρολογία

Παιδικη αστρολογία

Από τον Πέτρο Κατσαμάκη
Αστρολόγο - Ερευνητή


Η μαγική στιγμή της γέννησης ενός παιδιού είναι καθοριστική για τη ζωή του. Σύμφωνα με τη θέση του Ήλιου, η ημέρα που ήρθε στον κόσμο το... αστεράκι σας, το κατατάσσει σε ένα από τα 12 ζώδια.

Τι είναι όμως τα ζώδια και πως διαμορφώνεται ο χαρακτήρας του μικρού σας; Αυτό που έχει επικρατήσει να ονομάζουμε «ζώδιο» είναι η θέση του Ήλιου στο συγκεκριμένο ωροσκόπιο. Αν πχ. το μικρό σας είναι Λιοντάρι, σημαίνει ότι έχει τον Ήλιο στο ζώδιο του Λέοντα.

Το ζώδιο του παιδιού σας αποκαλύπτει πολλά για το χαρακτήρα του, τις συνήθειές του και τις κλίσεις. Εκτός, βέβαια, από τον Ήλιο, υπάρχουν και άλλοι 9 πλανήτες, ο ωροσκόπος, οι Οίκοι και αρκετές άλλες παράμετροι, οι οποίες πρέπει να ληφθούν υπόψη για να έχετε μια πλήρη εικόνα του ωροσκοπίου.

Γνωρίζοντας, λοιπόν, τα βασικά χαρακτηριστικά του κάθε ζωδίου, θα καταλάβετε καλύτερα το μικρό σας και θα μπορέσετε να το πλησιάσετε ακόμη περισσότερο, προσφέροντάς του όλα όσα έχει ανάγκη! Ένας ικανός Αστρολόγος λοιπόν, είναι σε θέση να μας δώσει αυτά τα « κλειδιά » που θα μπορέσουν να μας οδηγήσουν στη βαθύτερη συνειδητοποίηση του χαρακτήρα του. Όπως επίσης να μας αποκαλύψει τα ταλέντα του αλλά και τι πρέπει να προσέξουμε στη διαπαιδαγώγηση του παιδιού μας, αλλά και στη σχέση μας μαζί του.

... περισσότερα

 

 
 
Copyright (c)2011 vaPtizo.gr- Βάπτιση & HyperHosting.GR | Free Website Template by SuperSite.Me