Προβληθειτε  με  16 ευρω τον μηνα       .... 


                                                                  
 
 

tenten kidswear βαπτιστικά

 

 


teneten kidswear βαπτιστικα

βαπτιστικα ten ten νεα collection

kidswear βαπτιστικά

Χαιμαντά 28 -15234 - Χαλάνδρι

Τηλ. : 210 6845116

site : http://tenten.gr/

 

Με εφόδιο τα 25 χρόνια παρουσία στον χώρο της παιδικής μόδας, αλλά κυρίως την εμπιστοσύνη των πελατών της, η ΤenΤen ενισχύεται και στα βαπτιστικα - βαπτιστικά ρούχα – βαπτιστικά είδη, προσπαθώντας πάντα να ικανοποιήσει τις ανάγκες που θέτει η ίδια η αγορά. Στα καταστήματά της (για την περιοχή του Χαλανδρίου, στην οδό Χαϊμαντά) θα βρείτε μεγάλη ποικιλία βαπτιστικών ειδών όπως βαπτισστικα, λαμπάδες, κουτιά βάπτισης, πακέτα βάπτισης και πολλά συναφή προϊόντα.

Ειδικά για τη φετινή χρονιά, η ΤenTen ενισχύεται με νέες collection δύο Ελλήνων σχεδιαστών σε Βαπτιστικά. Οι Νέες collection Βαπτιστικ.ων ρούχων των Tselios και Fillimon  πρόκειται να ενισχύσουν τις ήδη υπάρχουσες collection των Guy Laroche, Nastazia και Bambolino. Δημιουργίες με ευρωπαϊκό ύφος, προσαρμοσμένο στις ελληνικές συνήθειες.

Στο νέο concept που η TenTen πρόκειται να κινηθεί δεν μπορούν να λείπουν οι βαπτιστικοί σταυροί. Φέτος, για πρώτη φορά, ξεκινά  το τμήμα των βαπτιστικών σταυρών, με μεγάλη ποικιλία προϊόντων σε σταυρούς και καδένες, όλα σε χρυσό-λευκόχρυσο 14Κ και σε τιμές λογικές

Τέλος, τη φετινή χρόνια η TenTen καλύπτει ένα «Full πακέτο Βάπτισης», με την επέκταση σε παροχές για τους γονείς σε φωτογράφιση, στολισμό εκκλησίας, μπομπονιέρας και προσκλητήρια.

Όλες τις υπηρεσίες και τα προϊόντα μπορείτε να τις δείτε και στην σελίδα της εταιρείας www.tenten.gr. όπως και στο καταστημά μας στο Χαλάνδρι

Δείτε τα χειμερινά βαπτιστικα μας.

 

 
12

 


 
 

 
Copyright (c)2011 vaPtizo.gr- Βάπτιση & HyperHosting.GR | Free Website Template by SuperSite.Me