Φτιαξτε Mπομπονιέρες προσκλητηρια σε στίκ

Φτιάξτε μπομπονιέρες και προσκλητήρια βάπτισης σε στικ , μόνοι σας , με τσόχα και καλαμάκια

Στην εποχή που όλα γίνονται μηχανοποιημένα , η Il sorriso  επιμένει να δημιουργει με τα χέρια....Με πολύ προσεκτικά επιλεγμένα υλικά συνθέτουν όμορφες δημιουργίες στο θέμα και στα χρώματα που εσείς θα επιλέξετε!!!τα προσκλητήρια είναι 100% χειροποίητα και είναι έμπνευση και δημιουργία του il sorriso!!!

Σε μία προσπάθεια να μας μυήσει στον κόσμο του χειροποίητου , η Il sorriso μας αναλύει πως μπορούμε να φτιάξουμε με πολύ απλά και οικονομικά υλικα , αλλα και πολλη αγαπη τις μπομπονιέρες για την βάπτιση του μικρου μας.φτιαξτε μονοι σας προσκλητήριο ή μπομπονιέρα βάπτισης με οδηγιες απο την il sorrisoφτιαξτε μονοι σας προσκλητήριο ή μπομπονιέρα βάπτισης με οδηγιες απο την il sorriso


Χειροποίητες μπομπονιέρες και προσκλητήρια σε στικ !!!


Μια πολύ ιδιαίτερη ιδέα που ταιριάζει είτε για μπομπονιέρα 
είτε για προσκλητήριο βάπτισης είναι μια δημιουργία σε στικ.....

Θα χρειαστείτε απλά υλικά και πολλή φαντασία!!!

Προμηθευτείτε από το εμπόριο χοντρή τσόχα στα χρώματα της αρεσκείας σας και χοντρά στικάκια (το μεγάλο μέγεθος)!!!Στο internet θα βρείτε δεκάδες πατρονάκια για να διαλέξετε αυτό που σας αρέσει πιο πολύ!!!

Κόβετε την τσόχα στο σχήμα που θα επιλέξετε,συνδυάζοντας όμορφα τα χρώματα και κόβοντας και κάποιες λεπτομέρειες όπως είναι κύκλοι για ρόδες κλπ...διακοσμήστε το με πούλιες,κουμπάκια,χρυσόσκονη και ο,τι άλλο θέλετε για πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα!!!

Κολάτε το στικ στην πίσω πλευρά της τσόχας και καλύψτε την άκρη του με ένα ακόμα κομμάτι τσόχας!

Περάστε κορδέλες και φτιάξτε έναν όμορφο φιόγκο!!!

φτιαξτε μονοι σας προσκλητήριο ή μπομπονιέρα βάπτισης με οδηγιες απο την il sorriso


Εαν θέλετε να γίνει μπομπονιέρα κρεμάστε με τούλι είτε τρία κουφέτα δεμένα ένα ένα είτε 5 κουφέτα σε μεγαλύτερο τούλι όλα μαζι!!!

Εάν θέλετε να γίνει προσκλητήριο τυπώστε το κειμενάκι σας σε ριζοχαρτο και διπλώνοντας το σε σχήμα "ρολλό" στερεώστε το στην κορδέλα!!!

Αυτές και πολλές ακόμα ιδέες θα βρείτε στο site μου www.ilsorriso.gr και στην σελίδα μου στο facebook http://www.facebook.com/pages/Il-sorriso/229080013874134

 

 
 
Copyright (c)2011 vaPtizo.gr- Βάπτιση & HyperHosting.GR | Free Website Template by SuperSite.Me